Spirale cu rosii si ciuperci

1 martie 2010 at 23:58 Lasă un comentariu

Trebuie sa recunosc ca imi era dor de o reteta cu paste. Dupa cum deja stiti, iubesc pastele si le-as include in absolut orice meniu.

– 2 portii –

– 300 g de paste (spirale sau orice alt tip de paste) ~ o conserva de rosii (400 g) ~ 300 g de ciuperci (champignon, proaspete) ~ o ceapa mica ~ 3-4 catei de usturoi ~ 3-4 fire patrunjel (proaspat sau uscat) ~ oregano uscat (dupa gust) ~ ulei de masline extravirgin ~ sare ~ piper.

1. Puneti pastele la fiert intr-o oala cu apa si sare (timpul de fierbere este cel mentionat pe pachet).

2. In timp ce pastele fierb, tocati ceapa si usturoiul cat de marunt puteti si puneti-le la calit in putin ulei de masline (2-3 minute).

3. Taiati ciupercile felii, sau pe jumatate daca sunt mai mici, si adaugati-le peste ceapa si usturoi. Asezonati cu sare si piper si mai caliti cateva minute, pana cand acestea se inmoaie.

4. Adaugati rosiile din conserva, oregano si lasati sa fiarba la foc mediu circa 10 minute, amestecand din cand in cand.

5. Dupa ce ati scurs pastele de apa, adaugati-le peste sosul obtinut si amestecati.

6. Inainte de a servi, presarati putin patrunjel tocat si parmezan (optional), stropiti cu putin ulei de masline extravirgin si puteti incepe :).

Absolut delicios!

Entry filed under: Paste. Tags: , , , .

Cook&Soul Food, inc. Watch the movie!

Lasă un comentariu

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 5 abonați.

Calendar

martie 2010
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
______________________________
______________________________
______________________________
______________________________
______________________________
______________________________